Notice: Undefined offset: 2 in /home/mismnl/domains/masterinselfmanagement.nl/public_html/preview/routes/include_template_router.php on line 587
Certificering - Master in Self Management

Getuigschrift

Jouw groei is een waardevolle reis die bekroond mag worden. Het behalen van een getuigschrift is niet alleen een erkenning van jouw toewijding, maar versterkt ook je positie en professionele identiteit.

Door het succesvol afronden van onze persoonlijke ontwikkelingstrajecten in leiderschapsvaardigheden ontvang je een getuigschrift met persoonlijke aanbeveling. Dit certificaat bevestigt niet alleen jouw nieuwe vaardigheden, maar onderstreept ook jouw voortdurende streven naar zelfontwikkeling.

MaSe alumnus


Als MaSe-alumnus krijg je toegang tot ons actieve en inspirerende mentorprogramma, waardoor je blijvend kunt profiteren van kennis en begeleiding. Tevens bouw je aan een boeiend en relevant netwerk, zelfs nadat jouw traject is afgerond.

Let op! Voor een nabestelling van jouw getuigschrift en persoonlijke aanbeveling brengen wij een bedrag van € 100,00 in rekening. Neem hiervoor contact op via e-mail: alexandra@masterineselfmanagement.nl
Bekijk programma's

Persoonlijke ontwikkeling voor eventprofessionals