Persbericht overname MiEM - Eventacademy

Persbericht                                                               Rotterdam, 22 augustus 2023

 

Opleidingen Master in Event Management overgenomen en voortgezet door Eventacademy.nl

Eventacademy.nl, opleidingscentrum van het Instituut voor Eventmarketing & Strategie (IvES), neemt de opleidingen van Master in Event Management (MiEM) over. Het overname contract is afgelopen maandag door beide partijen ondertekend en zorgt voor een bundeling van kennis en ervaring van beide opleiders.

Eventacademy.nl is bijzonder verheugd dat op de solide basis die Harry de Winter met MiEM heeft gelegd nu verder kan worden gebouwd en de opleidingen met nieuwe kennis en inzichten naar  een nog hoger plan kunnen worden getild.

De overname betreft onder andere de twee belangrijkste MiEM-opleidingen Professional Event Management (PEM) en Advanced Event Management (AEM). Beide vormen een perfecte aanvulling op de Eventacademy-leergang Strategische Eventmarketing.

Bestaande regelingen, zoals het behalen van de EM-A status na het afronden van de twee leergangen PEM en AEM, blijven gehandhaafd.

De opleidingen van Eventacademy.nl zijn NTRO gecertificeerd en daardoor vrijgesteld van BTW. Dit houdt in dat studenten werkzaam bij niet BTW plichtige organisaties (bijvoorbeeld overheden en financiële instellingen) of die de opleiding privé financieren, geen BTW hoeven te betalen; een kostenbesparing van 21%.

De nog onder verantwoordelijkheid van Master in Event Management geplande leergang PEM van september en de module Persoonlijk Leiderschap in november hebben gewoon doorgang. Om de alumni- en opleidingsactiviteiten zorgvuldig over te dragen, voort te zetten en in de toekomst uit te bouwen, komt Alexandra Fischer, de community manager van MiEM, het team van IvES versterken.

Binnenkort presenteert Eventacademy.nl een compleet educatieprogramma voor 2024 met passende actuele opleidingen voor elk type eventprofessional: van oriënterende starter tot naar verdieping zoekende leidinggevende.

Persoonlijke ontwikkeling voor eventprofessionals