Harry's Hommage


Een online eerbetoon aan Harry de Winter, een man die te bijzonder, te hartelijk en te levendig was om zomaar van het podium te verdwijnen. Laten we samen een tijdloos monument creëren voor zijn levenswerk.

Daarnaast zijn we op zoek naar leden voor de Erecommissie van Harry's Hommage. Samen organiseren we in augustus 2024 een jaar na zijn overlijden, een intiem spektakel. Waarbij we Harry's - Bier & Bitterballen in de spotlights zetten.

Heb je interesse om deel uit te maken van deze erecommissie? Laat het weten en draag bij aan een onvergetelijke viering van Harry's leven! 

"Ligt je leven in gruzelementen, ga dan in de evenementen" Harry de Winter Master in Event Management
"Lieve mensen wat fijn dat jullie er zijn, samen gaan we er een mooie dag van maken, en dat kan niet anders dan met onze vaste docenten. Luister goed naar haar want ze weet je te inspireren."
Nou lieve Harry, jij inspireerde mij dat we zo dicht bij ons zelf mogen zijn, altijd! Myra"
Myra Driessen
"Schiet mij maar in de kerstverlichting" Harry de Winter MiEM
"Wie zich vergeet voor te bereiden, bereidt zich voor vergeten te worden." Harry de Winter MiEM
"Jij wordt nooit vergeten vriend, ja bedankt, ’t was te kort, dat vergeet ik niet, iedereen hield van jou dat stilt mijn verdriet
Hazes - Bedankt mijn vriend"
Alexandra Fischer Master in Event Management
"Vergeten doen we je niet! Harry, mijn mentor en vriend. Met een lach kijk ik terug op onze avonturen. Tot ooit" Heidi Molijn
"Zet hem op lieve mensen!" Harry de Winter Master in Event Management
"

Ieder jaar stond er een schoen gevuld met peternoten en chocobende voor me klaar, eind februari stond je traditiegetrouw op de stoep voor onze nieuwjaarsborrel. Bedrijfsuitjes deden we op Mysteryland. Wat was je origineel!

"
Alexandra Fischer Master in Event Management

Persoonlijke ontwikkeling voor eventprofessionals