Master in Self Management - MaSe


Zelfbewuste leiders
Wij zien in de rol van eventprofessionals ‘de hoeders van authentieke verhalen’.  Zij zijn de communicatiewerkers, de verhalenvertellers, die de essentie van een boodschap kan vastleggen, beleven en doorgeven aan de wereld om ons heen.

In een tijdperk waarin de impact van verhalen ongeëvenaard is, dragen zij de belangrijke verantwoordelijkheid om zuivere, integere verhalen te creëren die resoneren en inspireren. Hun rol gaat verder dan het organiseren van evenementen; zij zijn de architecten van ervaringen die blijvende indrukken achterlaten, zowel binnen organisaties als in de bredere samenleving.

Daarom is het essentieel dat zij eerst en vooral een sterke verbinding met zichzelf hebben. Hier, in de kern van empathie, verbinding en zelfreflectie, vinden zij het fundament waarop zij kunnen bouwen. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling streven wij ernaar om onze deelnemers te ondersteunen en te inspireren op hun reis naar zelfontdekking. Met verhelderende inzichten, praktische oefeningen en persoonlijke begeleiding creëren wij een omgeving waarin zelfmeesterschap centraal staat.

We doen dit door ervaringen van topexperts uit de branche te gebruiken in de lesmethodes, door kennisuitwisseling en onderling netwerken te stimuleren en door een persoonlijke aanpak, gericht op de leerwensen van de deelnemer.

Niveau
De trainingen en modules van Master in Self Management zijn op HBO en HBO+ niveau. MaSe is echter geen HBO-instelling voor voltijdse opleidingen. We begeleiden professionals naar persoonlijke ontwikkeling voor zakelijke groei door middels van intensieve trainingen en persoonlijke begeleiding. 

Ben je niet zeker of je kennisniveau aansluit bij ons studieprogramma? Neem dan gerust contact met ons. Wij helpen je graag op weg.

MaSe alumnus
De alumni van MaSe zijn veelal werkzaam als:

  • Event Professionals
  • Medewerkers van evenementenbureaus
  • Corporate eventmanagers
  • Medewerkers van event leveranciers
  • Marketeers
  • Communicatie managers
  • Management ondersteuners
Neem als alumnus deel aan een actief en leerzaam nazorgprogramma, en bouw een blijvend relevant netwerk op!

Persoonlijke ontwikkeling voor eventprofessionals